Пакет “Моряшко парти”

Моряшко парти е пакет, създаден специално за деца и тийнейджъри, които се вълнуват от морето и биха искали да станат капитан на кораб поне за един ден. Всеки един от участниците в круиза ще има възможност да управлява тримаран “Чайка” следвайки предварително начертаната карта на круиза под вещото ръководство на нашия строг, но справедлив капитан.

Пътуването е с продължителност два часа на територията на Варненския залив и включва разглеждане по вода на завода за “Кораборемонт и корабостроене” придружено с интересна беседа, разясняваща функцията на разглежданите съоръжения. В допълнение на това малките моряци ще бъдат екипирани с оригинална шапка на “Тримаран Чайка” и ще се превърнат в истински морски вълци благодарение на моряшкия макиаж. За забавлението допринасят както приятния морски бриз и забавна компания, така и почерпката с пица и безалкохолно, а за пълнолетните придружители има освежаваща бира или чаша вино.

Участниците в моряшкото парти ще научат интересни факти от кратката забавна лекция на тема: “Корабоплаване и корабоводене” и ще бъдат запознати с използването на различните видове спасителни средства. Така след тази морска разходка малчуганите ще могат да се похвалят не само с видяното, но и с научените нови неща. А като доказателство за придобитите нови знания, всеки един участник в моряшкото парти получава и грамота за завършен курс “Млад магелан”. Като сувенир всеки пасажер ще отнесе вкъщи и карта на маршрута, по който е плавал тримаран “Чайка”.

Разходката с корабче из Варненския залив е чудесен начин да отпразнувате края на учебната година, 1ви юни или друг приятен повод. За децата това е уникална възможност да опознаят Варна по вода и да се насладят на красотата й, а за възрастните да си припомнят колко приятно е това изживяване.

Пакет “Моряшко парти”

Подобни пакети: