Морска фотосесия

Снимките винаги са част от нашите най-специални моменти и ни позволяват да ги изживеем отново и отново всеки път като ги разглеждаме. Ето защо екипът на тримаран “Чайка” Ви предлага професионално фото и видео заснемане на Вашата морска фотосесия. Поводът може да бъде сватба, абитуриентски бал, рожден ден, семеен празник или просто прекрасния слънчев ден навън.

Сватбената фотосесия е може би една от най-важните в живота на всяка една млада двойка. Всеки иска оригинален фон, на който да запамети този незабравим момент. Една разходка с корабче и специалната морска фотосесия ще оставят траен спомен за този приятен момент не само за младоженците, но и за всички техни роднини и приятели. Запечатайте този красив момент на фона на невероятните природни картини във варненското езеро или по крайбрежието на града.
Една морска фотосесия за рождения ден би зарадвала и малки и големи. Подарете си възможността да бъдете капитан на корабче, ВИП пасажер или опасен пират дори и само за няколко незабравими щраквания на фотоапарата.

А каква по-оригинална идея да отидете на бала по случай завършването си с корабче? И макар, че тримаран “Чайка” няма физически да ви закара до мястото на срещата, може самият той да се превърне в сборен пункт за всички съученици, които да си направят оригинални снимки за бала. Изберете индивидуална или групова фотосесия на борда на корабчето и се насладете на приятния бриз и невероятните гледки.

Не на последно място една морска фотосесия на борда на тримаран “Чайка” може да бъде оригинален подарък както по повод на някое от посочените по-горе събития, така и просто за забавление и разнообразие. Нашият екип с удоволствие ще Ви помогне с допълнително информация или напътствия как да запечатате перфектния кадър.

Подобни услуги: