Круиз “Моряшко парти”

пакет "Моряшко парти"

Круиз “Моряшко парти” е пакет за деца и тинейджъри, които се вълнуват от морето и искат да станат капитан на кораб за един ден. Всеки един от участниците в круиза ще има възможност да управлява тримаран “Чайка” следвайки предварително начертаната карта под вещото ръководство на нашия строг, но справедлив капитан.

Пътуването е с продължителност два часа. На територията на Варненския залив. Включва разглеждане по вода на завода за “Кораборемонт и корабостроене”. Придружено е с интересна беседа, разясняваща функцията на разглежданите съоръжения. В допълнение на това малките моряци ще бъдат екипирани с оригинална шапка на тримаран “Чайка” . Ще се превърнат в истински морски вълци благодарение на моряшкия макиаж. За забавлението допринасят както приятния морски бриз и забавна компания, така и почерпката с пица и безалкохолно. За пълнолетните придружители има освежаваща бира или чаша вино. Изберете пакет “Моряшко парти”.

Участниците в моряшкото парти ще научат интересни факти на тема: “Корабоплаване и корабоводене”.  Ще бъдат запознати с използването на различните видове спасителни средства. Така след тази морска разходка малчуганите ще могат да се похвалят не само с видяното, но и с научените нови неща. А като доказателство за придобитите нови знания, всеки един участник в моряшкото парти получава и грамота за завършен курс “Млад магелан”. Като сувенир всеки пасажер ще отнесе вкъщи и карта на маршрута, по който е плавал тримаран “Чайка”.

Разходката с корабче из Варненския залив е чудесен начин да отпразнувате края на учебната година, 1ви юни или друг приятен повод. За децата това е уникална възможност да опознаят Варна по вода. За възрастните да си припомнят колко приятно е това изживяване.

Круиз “Моряшко парти”

Подобни круизи на “Моряшко парти”: