Пикник в морето

Пикник в морето е една услуга, която се харесва и от малки, и от големи. Пикникът е чудесен начин да разнообразите почивните дни, а когато е организиран на борда на корабче се превръща в уникално развлечение.

Екипът на тримаран “Чайка” Ви предлага две идеи за Вашия пикник в морето:

  • Разходка с лодка и пикник на местност Романтика
  • Круиз по крайбрежието и пикник на борда

При първата опция ще имате възможност да се насладите на красотата на черноморското крайбрежие не само по вода, но и от сушата. Местността Романтика е изключително красива и лесно ще се превърне във Вашето любимо място за пикник. Ще имате възможност да направите кратка разходка преди отново да се върнете на корабчето.

Втората опция Ви дава възможност да си организирате пикник на борда на тримаран “Чайка” като част от Вашето морско приключение. За да можете да се похвалите, че сте били на пикник в морето, Ви приканваме да си вземете специалната кошница и покривка за пикник и да се настаните удобно на палубата.

Пикник в морето може да бъде чудесен подарък за Вашето дете или любим човек. Приканваме Ви да ги изненадате по време на хапването със специална доставка “по вода” – една от нашите допълнителни услуги, която определено предизвиква усмивка в получателя на пратката.

Екипажът на тримаран “Чайка” ще се постарае Вашият пикник в морето да се превърне в приятно изживяване, които бихте искали да повторите.

Подобни услуги: