Тийм билдинг

Всички знаем колко важна е добрата атмосфера в офиса. За да се сплоти колективът е препоръчително редовно да се организират занимания, в които да участват всички. В началото така нареченият “тийм билдинг” се изразяваше само в това всички да седнем в едно заведение, да хапнем, да пийнем, евентуално да потанцуваме, а на следващия ден отново на работа.

Но тъй като основата на сближаването на колектива е в това всички членове да се изправят пред дадено предизвикателство, да решат заедно даден проблем или да участват в приключение, то организирането на тийм билдинг на борда на тримаран “Чайка” е отличното решение. Изберете своя “круиз Варна”, “Морско парти” или “разходка с корабче” по крайбрежието на морската ни столица за своя тема и оставете въображението Ви да се развихри.
На борда на тримаран “Чайка” вашият екип може да бъде пирати и екипаж, които водят борба за руля, или капитан и пасажери, които разглеждат забележителностите на Варна. За целта може да поставите задача на своите колеги да проучат различните забележителности около Варна и да представят кратка информация пред останалите. Ние с удоволствие ще ви помогнем с няколко беседи за тънкостите на корабоплаването и корабоводенето или видове спасителни средства и как да ги използваме.

Ако искате хем да включите състезателен елемент във вашия тийм билдинг, хем да тествате своето търпение може да организирате риболовна надпревара за своите колеги. Екипажът на тримаран “Чайка” ще ви помогне с напътствия, а при необходимост ще осигури и риболовни консумативи и екипировка. Можем да Ви бъдем полезни и в избора на подходящи места за тийм билдинг.

Една разходка с корабче със сигурност е приятен начин да разнообразите работната атмосфера и да споделите незабравими преживявания с колегите.

Круиз “Тийм билдинг”

Подобни услуги: