Круиз “Свободно плаване”

Круиз “Свободно плаване” е пакет, който Ви дава възможност сами да определите параметрите на своя круиз. Може да избирате между панорамна разходка по крайбрежието на Варна или Варненското езеро и да се насладите на различните природни и антропологични забележителности от борда на корабчето. Горещо ви препоръчваме да разгледате перлата на Варна – нос Галата, защото гледката откъм морето е наистина величествена. “Обиколка” по вода на завода за “Кораборемонт и корабостроене”, намиращ се във Варненския залив също си заслужава да бъде част от Вашия маршрут.

Самостоятелният наем на тримаран “Чайка” е чудесна възможност за любителите рибари да се насладят на минимум три часа необезпокояван риболов сред спокойните води на Варненското езеро. По Ваше желание и с предварителна заявка ние осигуряваме консумативи, екипировка и оборудване.
От борда на тримаран “Чайка” имате удобен случай да се гмуркате до насита в разхлаждащите води на Черно море, а почитателите на слънчевите бани могат да използват корабчето като частен плаж.

Като допълнителни услуги към пакета може да включите обяд на борда, както и анимация и музика на живо. Вие имате свободата да определите как да протече Вашата разходка с лодка.

Пакет “Свободно плаване” е чудесна идея за оригинален подарък с или без повод. Освен това е прекрасен начин за разпускане със семейството и приятелите след натоварена работна седмица.

Круиз “Свободно плаване”

Подобни круизи: