Сватба на кораб

Всеки си представя идеалната сватба по различен начин, но във всички случаи това е уникално и незабравимо преживяване. Ако Вашата мечта е да сключите брак сред морските вълни, то екипът на тримаран “Чайка” с удоволствие ще Ви помогне да я сбъднете.

Сватба на кораб е една по-различна услуга, която ще донесе незабравими изживявания за Вас и Вашите гости. Може да договорите различните детайли, свързани с Вашето тържество с нашия екип и ние ще се постараем да изпълним точно всяко Ваше желание. Единственото ограничение, което ще поставим пред вас е в броя на присъстващите, тъй като корабчето е с определен капацитет пасажери, който няма как да надхвърлим. Но все пак всички знаем, че ексклузивните събития са с бутиков характер и мнозина знаят за тях, но само най-достойните са поканени. Екипажът на тримаран “Чайка” ще се постарае Вашата сватба да е точно такова събитие.

Изберете маршрута на круиза за Вашия незабравим ден – по крайбрежието на града или във Варненския залив. Добавете по желание морска фотосесия, кетъринг, а защо не и риболов или забавна беседа за корабоплаването, които да допринесат за уникалността на този момент. Превърнете Вашата сватба в едно незабравимо морско приключение като се доверите на нашия екипаж. Насладете се на романтиката на морето и я споделете с най-близките си хора, а рулят оставете в ръцете на нашия опитен капитан.

Като част от Вашата сватбена подготовка, екипът на тримаран “Чайка” Ви кани да организирате своето ергенско или моминско парти на борда на кораба. Отпразнувайте този специален момент преди да кажете заветното “Да” с едно лудо морско парти във Варненския залив.

Подобни пакети: