Основни услуги

С цел да удовлетвори предпочитанията на своите пасажери, екипът на тримаран “Чайка” предлага 4 основни пакета разходка с корабче, които включват разнообразие от услуги и изживявания. С пакетите на тримаран “Чайка” може да се насладите на почивка през лятото в градска среда и да преоткриете красотата на Варненското крайбрежие.

 

Пакет “Моряшко парти”

Пакет, който е идеален както за малките мореплаватели, така и за техните родители. Всеки участник ще се наслади на 2 часа сред водите на Варненското езеро, придружени с интересни беседи и лека почерпка.

Пакет “Романтика, Забавление и Морско приключение”

Идеален начин да избягате поне за 3 часа от забързаното ежедневие на борда на тримаран “Чайка”. Подходящ е за малки и големи, които обичат хубавите гледки, риболова и слънцето.

Пакет “Рожден ден”

На борда на тримаран “Чайка” е едно уникално изживяване, което може да подарите на своето дете, любим или приятел. Отпразнувайте своята нова година сред бистрите води на Варненското езеро и зова на чайките като капитана на партито.

Пакет “Свободно плаване”

Разработен специално за любителите на морето, които искат сами да изберат своето забавление. Прекарайте минимум три часа в риболов с възможност за плаж на борда и гмуркане и под съпровода на жива музика.