Круиз “Романтика, Забавление и Морско приключение”

Круиз “Романтика, Забавление и Морско приключение” е най- предпочитаната опция от нашите клиенти. Той включва панорамна разходка с лодка по избор по крайбрежието на Варна или във Варненското езеро. Плаването с нашия кораб ще ви отведе до емблематични места, като нос Галата, който е сред символите на Варна. Мястото е изключително красиво, а гледката откъм морето е възхитителна. Редуват се малки, на места каменисти плажове с възможности за риболов. Друга дестинация, която не бива да пропускате е ресторант „Романтика“ – прекрасно продължение на морската разходка. Тези, които се интересуват от корабостроене ще могат да разгледат по вода съоръженията на завода за “Кораборемонт и корабостроене” във Варненския залив.

За всички любители на риболова, нашият екип осигурява консумативи, екипировка и оборудване, а спокойните води на Варненското езеро могат да бъдат източник на богат улов. Забавленията включват плаж на борда на тримарана и възможност за гмуркане.

За най-малките пътешественици е предвиден специален моряшки макиаж, както и анимация. Малките капитани ще получат възможност да управляват тримарана, следвайки картата на круиза и като доказателство за своите способности ще могат да се похвалят с шапка и грамота.
Пакетът включва обяд или вечеря, придружени със студена бира или чаша вино и освежаващ десерт, а любезният екипаж на тримаран “Чайка” ще се постарае да ви осигури романтични гледки, много забавления и едно истинско морско приключение.

Круиз “Романтика, Забавление и Морско приключение”

Подобни пакети: